Eenhart

101031one3Beste bezoeker, van harte welkom ...

Hier vind je aankondigingen en verslagen van (mede) door mij georganiseerde ceremoniële activiteiten. Deze activiteiten zijn er op gericht energie weer op een natuurlijke manier te laten stromen.

Stromen, beter nog: "stroom" is de basis van al het leven. Leven ontstaat doordat er verschillen zijn in energie. Als alles dezelfde energie zou hebben, zou er niets ontstaan. 'Helen' betekend voor mij altijd weer 'het op gang brengen van de natuurlijke stroom' en het helpen (durven) herinneren 'hoe het ook al weer was' voordat er iemand ingreep die vond dat het niet goed was en het 'anders/beter' moest worden.En dat doe ik, of althans dat wil ik doen, zonder er zelf weer iets aan toe te voegen of af te halen. 

In het hoofdmenu vind je de items 'Zweethutten', 'WorldDrum', 'Dag van de helende dans' en 'Standing Rock'; ceremonïele vormen die bij mij passen om het stromen en bewegen, het zoeken naar een weg, weer op gang te helpen.


Gerard Remmerswaal, 12 december 2016              

'Het licht schiep het oog om zichzelf waar te nemen' schreef Goethe                                                                                                      en ik zeg: 'Je hebt een + en een - nodig om te stromen.'